Kampeerplaatsen

Camping de Maasvallei ligt in het prachtige maasheggengebied.  Al onze 40 kampeerplaatsen zijn ruim (circa 110 m2) en voorzien van 8 ampère stroom. U heeft de beschikking over uw eigen watertappunt en de kampeerplaatsen zijn afgescheiden met een haag.

Op onze camping heeft u voldoende zon, maar kunt u door de begroeiing ook een schaduwrijkere plaats zoeken. Heeft u vooraf wensen over uw kampeerplek, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag met de juiste plek voor uw vakantie. Neem alvast een kijkje op de plattegrond.

Voor de vierdaagse wandelaars zijn wij ook een prima uitvalsbasis.!!!  Wilt u naar het treinstation in Cuijk worden gebracht of naar het busstation in Gennep, vraag bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

NIEUW NIEUW NIEUW  2019!

Dit jaar kunt u bij ons een compleet ingerichte saharatent huren. Voorzien van bed inclusief beddengoed, 2 stoelen, tafel & picknicktafel met uitzicht op de Maasheggen. De tent is volledig ingericht met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, kookplaatje en serviesgoed.

Prijs: €40,- (alles inclusief) voor 2 personen, onbeperkt gebruik sanitair en toeristenbelasting, geen huisdieren toegestaan, minimaal 2 nachten (bij verhuur 1 nacht €10,- extra). Borg €50,-.