Vakantie appartementen

Kom ultiem genieten in onze gloednieuwe vakantie appartementen met een spectaculair uitzicht op de maas & het unieke Maasheggen landschap! Boven de Bistro wordt op dit moment hard gewerkt, medio april zijn de appartementen klaar voor de eerste gasten.

In beide vakantieappartementen, bevind zich een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel, een keukenblok met koelkast en vriesvak, een magnetron en fornuis. Keukengerei is aanwezig, inclusief een waterkoker en een Senseo apparaat. Aparte slaapkamer en een woongedeelte. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden, daar de vakantieappartementen op de eerste etage bevinden. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan voor hulphonden maken we een uitzondering.

Beneden zijn buiten zitjes gemaakt, om heerlijk van een kopje koffie of ontbijt te genieten. Of gewoon lekker ontspannen en turen over het mooie uitzicht op de landerijen en de maas. Wifi is aanwezig.

De kosten voor het laagseizoen:

*midweek €280,-           *week €520,-              *weekend €270,-

De kosten voor het hoogseizoen

(paasweekend, 8 tot 21 Mei, hemelvaart, pinksteren en van 1 juli tot 30 augustus)

*midweek €310,-     *week €590,-        *weekend €300,-

Speciale Arrangementen:

Paasweekend (29 maart tot 1 april, 3 nachten): €300,-

Hemelvaart (8 mei tot 13 mei, 5 nachten): €400,-

Pinksteren (17 mei tot 20 mei, 3 nachten): €330,-

Deze prijzen zijn op basis van twee personen, inclusief toeristenbelasting en milieubelasting. 


Extra’s:
U kunt broodjes, de krant of levensmiddelen bestellen. Deze kunt u afhalen op de camping, bij de algemene ruimte of laten bezorgen aan de deur. Dan betaalt u €2,50 extra.

Gemakpakketje erbij reserveren? Voor €10,-. zorgen we voor een opgemaakt bed bij aankomst, handdoeken en keukenlinnen.

Schoonmaakkosten zijn €15,-

Interesse? Informeer snel naar de mogelijkheden. U kunt reserveren voor een week, midweek of weekend. Daarbij zijn zowel de aankomstdagen- en de vertrekdagen altijd op maandag of vrijdag.

U heeft de keuze uit deze twee vakantieappartementen:

Een sfeervolle tweepersoonskamer met prachtig uitzicht. Woonkamer, keukenblok, badkamer en slaapkamer zijn aparte ruimtes. In de woonkamer kunt u genieten van de voorbij vliegende vogels en de vele boten die voorbij komen varen over de maas. Veel daglicht door de grote schuiframen.

Een sfeervolle tweepersoonskamer met mooi uitzicht op de maas en maasheggen. Woonkamer met keukenblok, aparte badkamer en slaapkamer. Veel daglicht en prachtig uitzicht door grote schuiframen.

Maasvallei6
woning
Vakantieappartement6
douche
toilet
Vakantieappartement9-2
AppartementMaasvallei
previous arrow
next arrow